Bert Plantagie Tafel Plato

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

De Tafel Plato is een meesterwerk van vakmanschap en design, ontworpen om elke ruimte te verrijken met zijn tijdloze elegantie en robuuste functionaliteit. Het blad van de tafel is vervaardigd uit Marmorio Dekton, een hoogwaardig en duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende weerstand tegen krassen, hitte en vlekken.

De Tafel Plato combineert esthetiek en functionaliteit op voortreffelijke wijze. Het gebruik van Marmorio Dekton zorgt niet alleen voor een prachtig uiterlijk, maar ook voor een lange levensduur en gebruiksgemak. Investeer in de Tafel Plato voor een stijlvol en duurzaam meubelstuk dat de tand des tijds zal doorstaan.

Specificaties:
  • Duurzaamheid: Het Dekton-blad is extreem slijtvast, waardoor het perfect is voor intensief gebruik in zowel woon- als werkomgevingen.
  • Onderhoudsvriendelijk: Dankzij de niet-poreuze eigenschappen van Dekton is het tafelblad eenvoudig te reinigen en te onderhouden.
  • Stijlvol Design: Het Marmorio-patroon geeft de tafel een elegante en verfijnde uitstraling, ideaal voor moderne en klassieke interieurs.
  • Stabiliteit: De verlijmde constructie zorgt voor extra stevigheid en een naadloze afwerking.

Producteigenschappen

Materiaal:
Steen
SKU:
159510185
Merk:
Bert Plantagie
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.