Oktober woonmaand; welke trends nemen we mee?

Oktober woonmaand; welke trends nemen we mee?

Onze favoriete maand van het jaar staat weer om de hoek; oktober woonmaand! Een maand waarin iedereen vol inspiratie zit en toegeeft aan zijn wensen om het interieur op te frissen. Dit is ook het perfecte moment, de warme dagen zijn voorbij en we kunnen ons weer voorbereiden op de druilerige dagen dat we met een dekentje op de bank zitten. Bovendien vliegen de acties je deze maand om de oren. Natuurlijk moeten je aankopen van deze maand wel on trend zijn en daarmee zullen wij je helpen. Om alvast vooruit te blikken op de woontrends van 2023 lees je in deze blog welke trends van 2022 we meenemen naar volgend jaar.

Scandinavisch komt terug

Een woontrend die al jaren populair is, maar waar wij zeker nog geen genoeg van hebben is de Scandinavische woonstijl. Een Scandinavisch interieur straalt rust, licht en harmonie uit. De meubels zijn dan ook minimalistisch, maar altijd comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit. Hout en zachte texturen in lichte kleuren worden gebruikt om deze woonstijl te creëren. Deze fijne woonstijl afkomstig uit het Noorden zien we ook aankomend jaar weer veel terugkomen.

Scandinavisch interieur

Bouclé, maar dan nog iets beter

Één van onze favoriete trends van dit jaar is ook in 2023 populair, maar we doen er nog een klein schepje bovenop! De woontrend Comfy Clouds is namelijk ontstaan, en de naam zegt het al; we halen de wolken in huis. Ronde en bolle vormen in een palet van wit en beige zullen zorgen voor optimaal comfort in jouw interieur. Hiermee gaan zachte stoffen, zoals bouclé, perfect gepaard. Kun je je nou helemaal niets bij deze trend voorstellen, neem dan eens een kijkje naar het perfecte voorbeeld van Comfy Clouds; fauteuil Condotti van Beanks. Wil jij wolken zacht zitten en helemaal weg kunnen kruipen in jouw meubels? Dan is de Comfy Clouds trend echt iets voor jou.

fauteuil condotti
Emerald green

Green is here to stay

Goed nieuws voor groen liefhebbers; groen nemen we ook lekker mee naar 2023! Wel gaan we de kleur waarschijnlijk iets feller zien dan afgelopen jaar, want één van de kleuren van 2023 zal Emerald Green zijn. Deze leuke kleur is goed te combineren en voelt zich thuis in veel verschillende woonstijlen. Over combineren gesproken, in 2023 combineren we deze kleur met paars. Dit klinkt misschien gek, maar dat is het allesbehalve. Neem maar eens een kijkje naar de natuur, daar zul je deze kleuren veel bij elkaar zien. Mix en match met verschillende groen en paarstinten voor een speels maar gebalanceerd geheel!

Ontdek meer blogs

Producten