De nieuwe collectie van Bert Plantagie

De nieuwe collectie van Bert Plantagie

Goed nieuws: de nieuwste collectie van Bert Plantagie is gearriveerd bij Eltink Interieur. Deze collectie heeft alles wat je nodig hebt om je interieur een frisse en stijlvolle upgrade te geven: van trendy barkrukken en comfortabele eetkamerstoelen tot prachtige eetkamertafels. We kunnen niet wachten om deze schitterende meubelstukken met jullie te delen, dus bekijk het voorproefje in deze blog!

Moderne barkrukken voor jouw keuken of bar

Op zoek naar de perfecte barkrukken voor je keuken of bar? Dan is de nieuwe collectie van Bert Plantagie de oplossing voor jou. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar barkruk Flip, barkruk Cheers, barkruk Mambo of barkruk Kiko. Deze barkrukken zijn niet alleen super stijlvol, maar ook nog eens zeer comfortabel. Ze komen in verschillende hoogtes, kleuren en afwerkingen, dus er is altijd wel een barkruk die perfect bij jouw smaak en interieur past. Deze collectie is echt ontworpen voor diegenen die waardering hebben voor meubels die zowel prachtig vormgegeven als functioneel zijn.

Gezellige en stijlvolle eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen moeten natuurlijk lekker zitten, maar het oog wil ook wat! De nieuwe eetkamerstoelen van Bert Plantagie bieden het beste van beide werelden. Van strak en modern tot tijdloos en klassiek, er is voor ieder wat wils. De stoelen zijn ontworpen met aandacht voor ergonomie, zodat je urenlang comfortabel kunt tafelen. Tegelijkertijd zijn ze echte blikvanger in je interieur. Stoel Aida, stoel Kiko Plus, stoel Mister T en stoel Kenza zijn toch prachtig?

Eetkamertafels die de show stelen

De eetkamertafels in de nieuwe collectie van Bert Plantagie zijn echte eyecatchers. Of je nu een grote eettafel zoekt voor gezellige familiemaaltijden of een compacte tafel voor intieme diners, deze collectie heeft het allemaal. Tafel Plato zal echt de aandacht trekken in jouw eethoek, terwijl het design van eetkamertafel Tube wat minimalistischer is.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze showroom en je de nieuwste collectie van Bert Plantagie te laten zien. Deze meubels zijn een perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit - precies wat je nodig hebt om je huis die extra touch te geven. Waar wacht je nog op? Kom snel langs bij Eltink Interieur en ontdek de nieuwe collectie van Bert Plantagie!

Ontdek meer blogs

Producten