Redenen waarom het merk Harvink zó geliefd is

Redenen waarom het merk Harvink zó geliefd is

Ken jij het merk Harvink al? Of heb je in het verleden al een keer een meubel van dit merk aangeschaft? Wij zijn méér dan tevreden met dit merk en zijn erg trots erop dat wij dit merk in onze collectie verkopen. Daarom laten we je graag enkele toppers uit de Harvink collectie zien!

Het merk Harvink

Het merk Harvink staat bekend om zijn design meubelen van hoge kwaliteit en die met veel passie zijn gemaakt. Bij Eltink Interieur wordt de eigenzinnige meubelcollectie van Harvink getoond. Deze prachtige collectie bestaat uit design banken, comfortabele fauteuils en prachtige eetkamerstoelen maar ook uit mooie eettafels, salontafels en barkrukken. Misschien ook leuk om te weten dat het product 100% Nederlands is. De design meubelen van Harvink kun je in 3 woorden omschrijven: sympathiek, duurzaam en handgemaakt. Kort samengevat: Harvink zorgt voor een geweldig design interieur!

Populaire meubels van Harvink

Harvink Bank Armslag

Deze 2-zitsbank heeft een bijzonder design en heeft een mooie retrolook. Harvink Bank Armslag is verkrijgbaar in verschillende stof en ledersoorten. De bekleding heeft een ritssluiting en dat heeft een aantal voordelen zoals onder andere het makkelijk kunnen reinigen van de hoes. Deze bank heeft ook nog eens beweegbare armen! Daarnaast kunt u ook de frame van deze bank aanpassen naar uw smaak. Maak Harvink Bank Armslag helemaal naar uw voorkeur en geniet van een heerlijke en prachtige comfortabele bank!

Harvink Splinter Bank Laag

Deze Splinter Bank heeft een geweldig vormgegeven zichtbaar houten frame in Amerikaans noten of zwart, wit, antraciet gebeitst eiken. Een prachtige bank om lekker op te kunnen ontspannen. Verkrijgbaar met en zonder gestoffeerde armleuningen en er is keuze uit een 2-zits of 3-zits variant. Er is ook een Harvink Splinter fauteuil, die je mooi samen kan combineren met de bank. Harvink Splinter Bank is een echte stijlvolle design bank met een luxe uitstraling!

Harvink Bank Flink Leer

Deze stoere design bank past in elke interieurstijl, van modern tot landelijk tot stoer. Harvink Bank Flink Leer biedt naast zijn stoere look ook alle comfort en luxe die je maar kunt bedenken. Ook verkrijgbaar in het stof en in andere prachtige kleuren. Harvink Bank Flink leer is een échte eyecatcher in huis!

Wij raden Harvink zeker aan

Vind jij je interieur erg belangrijk, en wil je graag design meubels van goede kwaliteit? Dan raden wij zeker het merk Harvink aan. Als je een Harvink bank aanschaft, zal je ervaren wat nou écht comfortabel zitten is. Een Harvink fauteuil of een Harvink stoel erbij en jouw interieur is om te bewonderen.