Nieuwe trend: ronde vormen

Nieuwe trend: ronde vormen

Ronde vormen: de nieuwe trend van dit jaar

Het is de nieuwe trend van 2021, ronde, organische vormen zijn helemaal in dit jaar. In ronde vormen zijn veel verschillende soorten meubelstukken te krijgen, denk aan ronde tafels, ronde kleden, ronde spiegels en ga zo maar door. Door ronde vormen toe te voegen aan je interieur kun je speelsheid creëren, ga bijvoorbeeld voor een ronde eettafel met ronde kuipstoelen. Natuurlijk kun je ronde vormen ook combineren met hoekige vormen.

Ronde tafels die perfect in deze trend passen

Als je aan ronde vormen denkt, kun je daar een hele hoop verschillende meubels bij bedenken. Denk bijvoorbeeld aan de Pode Bijzettafel Ova , deze ronde tafel is er in verschillende kleuren en maten en is erg leuk om samen met andere maten te combineren. Als je liever voor een net iets andere look wilt gaan denk dan aan de Pode Bijzettafel Tubble , deze tafel heeft een hele unieke vorm en is leverbaar in verschillende, aparte designs. Het leuke aan deze tafel is dat het een speelse uitstraling heeft en leuk te combineren is met bijvoorbeeld een kleiner model die over elkaar heen geplaatst kunnen worden. Als je wat meer ruimte in de lengte hebt kun je gaan voor de Pode Salontafel Ova , dit is een ovale tafel en het bevat een erg uniek blad met mooie zwarte poten die over de breedte en lengte zijn gevestigd. Je haalt een echte eye catcher in huis als je gaat voor deze tafel. Mochten de drie bovengenoemde meubels je nog niet echt aanspreken, kijk dan is naar de Pode Bijzettafel Tripod . Dit is een bijzettafel met een erg creatief ontwerp, deze bijzettafel is in meerdere kleuren leverbaar, wanneer je die met elkaar combineert creëer je een speels effect in huis.

Bekijk onze ''ronde’’ collectie meubels in onze showroom

Ga je liever voor een ander soort, rond meubelstuk? Geen probleem. In onze showroom zijn genoeg meubelstukken te vinden die een ronde vorm bevatten, onze winkel is 6 dagen per week geopend en onze medewerkers staan klaar om je te helpen

Producten