Eltink's Favorieten

Eltink's Favorieten

Eltink’s favorieten, die willen we je natuurlijk niet onthouden. Daarom delen we in deze blog de favorieten uit ons assortiment. Hetgeen wat Eltink typeert is stijl, kwaliteit, comfort en kennis. Deze eigenschappen zoeken wij dan ook terug in ons assortiment. Benieuwd naar onze favorieten? Hier komen ze aan!

Koozo Fay bank stof

De Koozo Fay bank brengt rust en design in je interieur. Wat ons erg aanspreek aan de Fay bank is het mooie, tijdloze ontwerp en het strakke design. Een echte topper om een heerlijke avond op te bankhangen of te borrelen. De Fay bank is ook goed te combineren met opvallende kussentjes of houd het juist rustig door nude kleuren te gebruiken.

Design on Stock Aikon lounge hoekbank stof

De Aikon hoekbank van Design on Stock is onze favoriet omdat deze bank moderniteit en klasse uitstraalt. Dit gaat gepaard met een de hoge kwaliteit van de hoekbank. Het leuke aan deze bank is dat je in drie eenvoudige stappen een unieke eigen opstelling kan kiezen. Je kiest bijvoorbeeld zelf de elementen, het aantal en formaat van de rugkussens en tot slot de sierkussens. Zo kan je de gehele bank naar eigen wens personaliseren!

Pode Fold bank van Roderick Vos

De modellen van de Fold collectie van Pode zijn zeker favoriet bij ons! Het speelse maar toch strakke design van deze serie maakt de serie tot een echte topper! Een tweezitter met een fauteuil combineren, of toch liever een hoekbank? Dat is allemaal mogelijk bij dit ontwerp dat gemaakt is door Roderick Vos. De stoere banken staan prachtig in elk interieur. Waarom de naam Fold? Dit komt door de gevouwen hoofdsteun! Door deze toevoeging is deze bank helemaal compleet.

Papadatos Upper hoekbank stof

De Upper bank van Papadatos brengt rust in huis wat ons erg aanspreekt aan dit model. De elegantie van de bank wordt gecreëerd door de rechte lijnen en hoge kwaliteit. Door deze kenmerken vinden wij deze bank in elk interieur mooi tot haar recht komen! Wat wij de bank helemaal af vinden maken, zijn de zwart chromen poten.

Leolux Flint hoekbank stof

De bijzondere Flint bank van Leolux vinden wij erg bijzonder! Dit komt door de het unieke design met daarbij de moderne afronding door de poten. De bank heeft een aangenaam vriendelijke uitstraling door de mooie, organische vormen. Deze bank maakt een avond bankhangen comfortabel en plezierig!

Natuzzi Claudio B877 bank leder

De leren bank blijft een topbank. Maar wat maakt deze bank tot zo’n succes? De bank is leverbaar in leer en in stof. Dit zorgt ervoor dat de bank in elk interieur een mooie toevoeging is. Daarnaast geeft de bank een kleine knipoog naar de moderne tijd door de doorlopende sledepoot. We vinden dit echt een topbank!
100%

Harvink Armslag bank stof

De Armslag bank van Harvink heeft een pakkende retrolook! Door de mogelijkheden die er zijn in verschillende stof- en ledersoorten, en dus ook in verschillende kleuren, kan je er zelf voor kiezen of deze bank een echte eyecatcher is jouw interieur. Het leuke aan deze retro bank is dat je kan spelen met de unieke armleuningen. Deze kunnen namelijk in twee verschillende standen gezet worden.

Benieuwd naar onze favorieten? Bekijk ze hier!

Ontdek meer blogs

Producten