Dutch Design inspiratie

Dutch Design inspiratie

Er zijn in Nederland verschillende mooie interieurmerken die de mooiste collecties ontwerpen met behulp van hun Dutch Design ontwerpers. Dat is echt Nederlands design en daar houden wij enorm van. Denk bijvoorbeeld aan de merken Design on Stock, Bert Plantagie, Mobitec, Studio HENK en Leolux. In deze blog lichten we enkele echte design meubels uit dus laat je inspireren!

Design tafels

Een echte Dutch Design tafel voldoet aan enkele voorwaarden, namelijk dat deze tafel op Nederlandse bodem wordt gemaakt én dat de tafel typisch Nederlands Design uitstraalt. Denk bijvoorbeeld aan een design tafel rond, of design tafel ovaal. Een van de toppers onder deze tafels is tafel Butterfly van Studio HENK. De naam spreekt voor zich. Butterfly onderscheid zich door het unieke onderstel dat wegheeft van een vlinder. Deze tafel kan zowel in een ronde als in een ovale uitvoering dus past altijd bij waar je naar op zoek bent. Natuurlijk hebben we in ons ook de leukste design salontafels zoals salontafel Liliom,/a> van Leolux.

Design eetkamerstoelen

Het vinden van een eetkamerstoel is een hele opgave, vooral omdat een stoel, naast prettig comfort, ook moet passen bij de rest van het interieur. Daarnaast is er natuurlijk een enorm ruime keuze uit eetkamerstoelen, waardoor het soms lastig kan zijn om de perfecte stoel te vinden. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld design eetkamerstoelen met wieltjes, maar ook design eetkamerstoelen leer. Ben je op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen maar wil je qua budget niet te veel spenderen. Dan is het altijd slim om even te kijken tussen onze design eetkamerstoelen outlet! Kijk bijvoorbeeld even in de Leolux outlet, daar vind je de mooiste items van Leolux voor outlet prijzen.

Een van de toppers binnen onze eetkamerstoelen collectie is stoel Kiko van Bert Plantagie of eetkamerstoel Cavalletta van Design on Stock. Beide stoelen hebben een heerlijke comfortabele zit waar je uren heerlijk in kan zitten.

Design banken

De ideale bank heeft als kenmerk dat deze heerlijk zit, perfect past in het interieur en voldoet aan het aantal gewenste zitplaatsen. Zo is bijvoorbeeld bank Aikon Lounge van Design on Stock helemaal aan te passen aan deze eisen. Kies de juiste opstelling, de gewenste bekleding, welke pootjes je eronder wilt en eventueel nog enkele accessoires. Zo stel je je eigen Dutch design bank helemaal zelf samen!

Ontdek meer blogs

Producten