4 favoriete producten van Mobitec

4 favoriete producten van Mobitec

Het merk Mobitec dat wordt verkocht bij Eltink, staat bekend om hoogkwalitatieve stoelen en tafels. De meubels kunnen in grote mate gepersonaliseerd worden. Dat personaliseren zorgt ervoor dat je een eigen, uniek meubel krijgt dat specifiek voor jou gemaakt wordt. Vandaar dat de Mobitec meubels enkel op bestelling geproduceerd worden. Het ontwerpproces en de productie van de meubelen vindt in zijn geheel in Europa plaats. Met een meubel van Mobitec haal je een persoonlijk, stijlvol en hoogkwalitatief meubel in huis.

Hieronder lichten wij een paar producten van het merk Mobitec uit:

Mobitec Eettafel Eclipse

Deze Eclipse-tafel is erg apart vanwege zijn slanke silhouet, het model met massief houten blad in eik, notelaar of beuk heeft een elegante afgeschuinde rand. De metalen structuur van de tafel is ook mogelijk in andere kleuren, als je liever een zwart onderstel hebt is dat ook mogelijk. Wat de Eclipse-tafel echt bijzonder maakt is het houtgebruik, er wordt gebruik gemaakt van de mooiste houtsoorten waardoor een aparte structuur ontstaat. De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kijk daarvoor even op de website.

Mobitec Eettafel Eclipse Rond

De tafel is ook verkrijgbaar in het rond, ideaal voor een interieur waar je geen plek hebt voor een langwerpige tafel maar het toch hetzelfde design heeft. Redenen om voor deze Eclipse tafel van Mobitec te gaan is vanwege de luchtigheid, het heeft een luchtige/rustige uitstraling. De tafel is stijlvol, en past helemaal bij de tijd van nu. Ook het massieve hout is iets wat de tafel erg hoogwaardig maakt, het geeft de tafel een luxe uitstraling. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is de hoge kwaliteit, er wordt gebruik gemaakt van hoogkwalitatieve materialen. Bekijk de tafel in het echt, om dit zelf te kunnen zien.

Mobitec Eetkamerstoel Mood

Deze stoel van het merk Mobitec is ontworpen voor optimaal zitcomfort, de stoel heeft een kuip voorzien van armleuningen. De stoel is helemaal naar eigen wens samen te stellen, van de bekleding tot aan de metalen voet. Daarmee is het mogelijk om de stoel perfect te matchen met uw interieur en uw persoonlijkheid. De stoel kan in leder, stof of kunstleder bekleed worden. De stoel kan zowel met als zonder armleuningen. Kies de kleur van de metalen voet en creëer zo de stoel die bij u past. Dit merk heeft ook prachtige stoelhoezen voor de Mobitec eetkamerstoelen

Mobitec Eettafel Gravity

Deze eettafel van het merk Mobitec is een ven de meest luchtige tafels, met een houten en metalen voet, blad in multiplex, bedekt met eikenfineer. Dat design zorgt voor een ruwe look, ook het massief houten blad draagt hier een bijdrage aan. De eettafel staat bekend om de kwalitatieve uitstraling, de tafel is gemaakt van kwalitatieve materialen waardoor een luxe uitstraling ontstaat. Deze eettafel is ook verkrijgbaar in een vierkant (110cm of 135cm) of een rechthoekig (tot 260cm) model.

Wil je graag meer komen bewonderen van het merk Mobitec of deze mooie meubelen in het echt zien? Kom dan eens bij ons langs. We laten je graag deze mooie collectie ervaren. 

Ontdek meer blogs

Producten