Top 10 Interieur Design Merken 2024

Top 10 Interieur Design Merken 2024

Bij Eltink Interieur vinden we de kwaliteit, uitstraling en levensduur van een meubel ontzettend belangrijk. Daarom werken we samen met de beste merken, die echte design meubels van hoge kwaliteit leveren. Verschillende merken hebben dit jaar hun stempel gedrukt met innovatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Daarom hebben we in deze blog een overzicht gemaakt van de top 10 design merken van 2024, die jouw huis omtoveren tot een stijlvolle en comfortabele leefruimte.

1. Leolux

Leolux blijft een voorloper in de interieurwereld met zijn unieke, eigentijdse meubelontwerpen. Bekend om hun artistieke benadering, combineert Leolux comfort met prachtig design. Elk meubelstuk, van banken tot stoelen, wordt met de hand gemaakt in Nederland en biedt een perfecte balans tussen modern design en functionaliteit. In 2024 zet Leolux de trend met gedurfde kleuren en innovatieve vormen waar wij helemaal weg van zijn.

2. Rolf Benz

Rolf Benz is een Duits merk dat synoniem staat voor luxe en vakmanschap. Hun meubelstukken zijn ontworpen om ultiem comfort te bieden, zonder concessies te doen aan stijl. Dit jaar biedt Rolf Benz al weer 60 jaar het mooiste design, en introduceerde ze een nieuwe lijn modulaire banken die perfect inspelen op de behoefte aan flexibel wonen. Met een focus op hoogwaardige materialen en verfijnde afwerkingen blijft Rolf Benz een favoriet onder designliefhebbers.

3. Cartel Living

Cartel Living staat bekend om zijn strakke, moderne ontwerpen die perfect passen in elk eigentijds interieur. Het merk van Nederlandse bodem blijft innoveren met multifunctionele meubels die zowel stijlvol als praktisch zijn. Cartel Living brengt de laatste tijd minimalistische meubels op de markt die licht en ruimte maximaliseren, ideaal voor iedere ruimte.

4. Studio Henk

Studio Henk, een Nederlands merk, combineert duurzaamheid met elegant design. Hun meubels zijn eenvoudig maar verfijnd, en gemaakt van milieuvriendelijke materialen. In 2024 zet Studio Henk zijn missie voort om duurzame en prachtige meubels te creëren, met nieuwe collecties die de natuurlijke schoonheid van hout en andere duurzame materialen benadrukken.

5. Bree’s New World

Eigentijdse en innovatieve meubelontwerpen zijn kenmerkend voor Bree’s New World. Het merk experimenteert graag met vormen en materialen, wat resulteert in unieke en opvallende stukken. Geniet van de kleurrijke en speelse meubels die Bree’s New World te bieden heeft. Ze brengen een frisse en levendige uitstraling in iedere ruimte.

6. Label

Label onderscheidt zich door zijn robuuste en karaktervolle ontwerpen. Het merk legt de nadruk op leer en hoogwaardige afwerkingen, waardoor hun meubels zowel stoer als elegant zijn. Label brengt een mix van klassieke en moderne elementen samen, daarmee brengen zij tijdloze stukken die generaties meegaan op de markt.

7. De toekomst

De Toekomst biedt een breed scala aan zitmeubelen die bekend staan om hun comfort en duurzaamheid. Het merk combineert traditioneel vakmanschap met moderne technologieën om ergonomische en stijlvolle stoelen te creëren. In 2024 zet De Toekomst de trend met innovatieve relaxfauteuils en modulaire zitoplossingen die perfect inspelen op de behoeften van het moderne leven.

8. Bert Plantagie

Bert Plantagie is een merk dat vakmanschap en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Met een focus op natuurlijke materialen en ambachtelijke productie, biedt Bert Plantagie meubels die duurzaam en prachtig zijn. Het merk imponeert ons met nieuwe collecties die unieke vormen en natuurlijke kleuren combineren, ideaal voor een serene en harmonieuze leefomgeving.

9. House of Dutchz

House of Dutchz haalt graag het beste uit hun meubels. Dat zie je terug in de verfijnde meubelontwerpen, waarin ze klassieke elementen nemen en daar een moderne twist aan geven. Het ambachtelijke woonmeubel ontwerpt meubels die bedoeld zijn om lang van te genieten. Daar houden wij bij Eltink Interieur ook van, daarom hebben wij dit merk graag in onze showroom staan.

10. Saunaco

Saunaco biedt op maat gemaakte kasten en opbergoplossingen die zowel praktisch als stijlvol zijn. Het merk legt de nadruk op kwaliteit en functionaliteit, met ontwerpen die perfect aansluiten bij de moderne levensstijl. Saunaco introduceert innovatieve opbergsystemen die zich aanpassen aan elke ruimte en behoefte, waardoor uw huis georganiseerd en elegant blijft.

Deze top 10 interieur design merken van 2024 tonen aan dat de combinatie van vakmanschap, innovatie en stijl blijft evolueren. Elk merk biedt unieke stukken die jouw huis niet alleen mooier maken, maar ook functioneler en duurzamer. Ontdek deze merken online en in de showroom van Eltink Interieur.

Ontdek meer blogs

Producten