De 5 toppers van Studio Henk

De 5 toppers van Studio Henk

Studio Henk is een Nederlands designmerk dat mooie en functionele meubels maakt, die lang mee gaan. Het merk staat bekend om elegante en vooruitstrevende meubels. Studio Henk heeft een belangrijke missie, namelijk; het creëren van een zero-waste meubelindustrie. Dit begint natuurlijk bij henzelf, dus al hun meubels zijn circulair ontworpen. Bij Eltink zijn wij gek op dit stijlvolle en verantwoordelijke designmerk, daarom hebben wij voor jullie de 5 toppers van Studio Henk op een rijtje gezet.

1. Ode stoelen

De Ode stoelen hebben de eerste plek bemachtigt in dit rijtje. Deze stoelen zijn met en zonder armleuning verkrijgbaar, en je hebt veel keuze uit allerlei prachtige kleuren. De stoelen heten niet zomaar ‘Ode’, ze staan namelijk voor een ode aan zitcomfort. Met zijn luie zit is dit de ideale stoel voor urenlang comfortabel natafelen. Naast het comfortabele aspect trekt ook het design van deze stoel de aandacht. Het is een minimalistisch stoel, maar toch met een unieke vormgeving. Ode is helemaal naar wens samen te stellen, met keuze uit verschillende frames, armleuningen en stoffering. Ode is ook verkrijgbaar als Studio Henk barkruk. Een terechte eerste plaats!

stoel Ode

2. Butterfly eettafel

De tweede plek in de top 5 is voor de Butterfly eettafel. Deze Studio Henk tafel is te herkennen aan zijn elegante onderstel, waarbij de vorm van het frame doet denken aan de vleugels van een vlinder. Daarmee doet deze eetkamertafel eer aan zijn naam en zorgt het voor een ruimtelijke uitstraling. Je kunt jouw eigen draai aan de Butterfly tafel geven door zelf te kiezen voor een tafelblad. Naast een rechthoekig blad is Butterfly ook verkrijgbaar met een rond of ovaal tafelblad. Deze tafel is breed inzetbaar; hij dient niet alleen als eettafel, maar kan ook perfect gebruikt worden als vergader- of kantoortafel.

Butterfly eettafel

3. Co Lounge fauteuil

Op plek nummer drie staat een fauteuil die perfect is voor een luie zondagmiddag; de Co Louge fauteuil. Deze Studio Henk fauteuil is met zijn minimalistische stalen frame helemaal van deze tijd. De zachte zitkussens van Co Lounge zorgen ervoor dat je niet meer wilt opstaan uit deze fauteuil. Net zoals bij de andere meubels van Studio Henk kun je ook bij deze fauteuil zelf kiezen welke stoffering jij het mooiste vindt, en hoe jouw frame eruit moet komen te zien. Daardoor biedt Co Lounge voor iedereen een passende fauteuil. Wordt het een zwart frame met beige kussens, of toch een wit frame met grijze kussens? De keuze is aan jou.

Co Louge fauteuil

4. New Co salontafels

Salontafels die in ieder interieur passen; dat zijn de New Co salontafels. Deze Studio Henk salontafel verdient ook een plekje in onze top 5. De eikenhouten salontafels zijn in verschillende maten en in het wit, zwart en hout kleur verkrijgbaar. New Co is eenvoudig en functioneel, en daardoor makkelijk te combineren met andere meubels. Creëer de gewenste uitstraling door de New Co salontafel op zichzelf te plaatsen, of meerdere salontafels in een groepje neer te zetten. Maak jouw zithoek af met deze prachtige salontafels!

New Co salontafels

5. Cave bank

De modulaire Cave bank van Studio Henk mag niet in de top 5 ontbreken. Deze Studio Henk Cave is ontworpen om comfortabel en stijlvol te loungen. Vanwege zijn modulaire karakter kan de Cave bank helemaal aangepast worden op jouw interieur. Ook de maat van de bank en de stoffering kun je zelf uitkiezen, om zo een persoonlijke eyecatcher in je interieur te kunnen creëren. Hoe je deze bank ook samenstelt, stijlvol is hij zeker.

Cave bank

Ben jij gek geworden op een van de meubels in deze top 5? Bekijk hem dan snel op onze website, in onze online Studio Henk outlet of kom eens langs in onze showroom nabij Nijmegen voor persoonlijk advies! Onze interieuradviseurs helpen je graag verder.

Ontdek meer blogs

Producten