Conform

Strakke lijnen ontmoeten tijdloze vormen. Conform doet dit samen met hoge kwaliteit en comfort. Met een product van Conform creëert u een tijdloze omgeving voor bij u in huis. Conform staat voor Scandinavisch vakmanschap. Een fauteuil van Conform is niet alleen comfortabel en duurzaam, maar heeft ook tijdloze schoonheid. Ga er rustig voor zitten en geniet nu al van de tijdloze uitstraling die de producten u laten zien.  

Bekijk online de sale en een deel van onze showroommodellen van het Conform. Of kom naar onze showroom en profiteer direct van hoge kortingen.

Nu extra voordeel op de gehele collectie Conform fauteuils. Ontvang maar liefst 15% korting op de prachtige Conform Time Out fauteuil, de Moderne Turtle fauteuil en nog veel meer. 

U vindt de collectie van Conform nu bij Eltink Interieur. Bekijk de collectie online of bezoek de showroom. Design for Life!

Bezoek de showroom
Conform

21 artikel(en)

36

Volgorde

21 artikel(en)

36

Volgorde
Op zoek naar een comfortabele fauteuil, stoel of een relaxfauteuil? Conform heeft fijne fauteuils met een tijdloos maar toch ook modern design! Bij Conform staan design en comfort hoog in het vaandel. Zo kunt u ’s avonds vele avonden lang relaxen in een fauteuil van Conform en heeft u tegelijkertijd een prachtige eyecatcher in uw interieur staan.